torsdag 22. november 2007

Flere votter på pinnene..

Paradoxical mittens ga mersmak hva mønsterstrikkede votter angår, har kastet meg over Randi sine votter Sylvia, synes disse er nydelige. Mønster har jeg kjøpt her. Mulig er fargevalget litt vel sprekt.. har et par til på pinnene i litt andre farger...måtte bare prøve meg på noen andre farger før det første paret var ferdig.. ;)Jeg synes dog det er litt tøft med tradisjonelle mønstre i litt utradisjonelle farger..

14 kommentarer:

Anonym sa...

Synes vottene ble fine i de fargene, jeg. Godt noen tar litt spreke fargevalg fra tid til annen!

Anonym sa...

Nydelige votter! Jeg liker godt det som Randi designer:o)
Selv holder jeg på med Helenevotter, men vet enda ikke når de blir ferdige, hehe.

Anonym sa...

Knall fine votta :) Nissane mine er julegaver til kollegaene mine. Dei fikk kvar sin i fjor og i år får dei en partner :)

Andrea sa...

Hei hei. Jeg må bare si at såå nydlige votter dy lagerm utrolig søte syns jeg også så kule farger. Og den Jan kjolen din var jo så nusselig, du lager så mye fint! Voksejakken anbefales å prøve, veldig gøy og så fin til barn. Ha en fortsatt fin torsdag...

Anonym sa...

Flotte votter i flotte farger.

Kath sa...

Jeg blir så imponert over alle dere som strikker disse fine vottene!Har ikke turt å prøve meg på sånne enda jeg!Men de er virkelig flotte!God helg!

ida sa...

Flotte votter, så ut som de kommer til å sitte godt på hånda med den vrangborden! :)
God helg!

Anonym sa...

sesNydelige votter, og fargene passet godt.

Eva sa...

Kjempefine votter! Og fargene du bruker er helt perfekte! :)

Anonym sa...

Jeg begynner å bli lei av sokker, spørs om jeg skal hive meg over vottene igjen. Har visst et par som bare mangler tomler.
Ja, og vottene, de var kjempefine.

Tea Kristin sa...

Elsket fargene på vottene dine! :)

Anonym sa...

Jeg synes vottene ble flotte jeg! Enig med deg i at tradisjonelle mønster i litt utradisjonelle farger er sprekt og stilig. Randi lager flotte mønster!

Anonym sa...

Vottene ble veldig fine! Alltid kjekt å se et annerledes fargevalg! Vrangborden kan jo selvfoelgelig varieres i lengde ogsa! God ide..
Randi

Lykketrollet sa...

Nydelige votter.

Ønsker deg en herlig og kreativ Jul..