tirsdag 13. november 2007

Paradoksale votter - ferdig!

Så ble også jeg ferdig med Paradoxical Mittens! Er en stund siden jeg begynte på de, men det har vært andre ting innmellom som jeg har "måttet" gjort, så de har blitt liggende litt. Til tross for dette var de ordentlig morsomme å strikke! Jeg har strikka de i finull på p nr 2,5. Trodde en stund de ville bli for store, men de passer faktisk fint. Så gjenstår det å se om jeg orker bruke de, eller om de stikker (ja, jeg er litt pinglete der... ;)) Fargene kommer kanskje litt dårlig fram, men de er altså mørkebrune og offwhite, med rosa kant.

10 kommentarer:

Anonym sa...

så flotte. Jeg har både mønster og garn liggende til slike...men får ikke surret meg til å begynne. Har litt flerfarget mønster vegring på strikkefronten.

Lisbeth Bula sa...

skjønne votter altså! (Fin blogg og da!) Ser dem på blogger rundt om og en dag må jeg vel prøve jeg og! Mange planer- lite tid, hva?!

Elisabeth sa...

De var bare superlekre!
Jeg bøyer meg i støvet over dine strikkekunnskaper, særlig siden jeg selv stort sett bare klarer og mslå knuter på strikkegarn *flau*

Anonym sa...

Akkurat så sikkert det er at dette er flotte vottar er det at det aldri kjem til å komme noko slikt frå mine hender. Eg får nok halde meg til symaskina ja.

Anonym sa...

De ble veldig flotte, Tone! Har sett vottene i mange varianter, men disse "rene" med en feminin touch er veldig lekre.

Anonym sa...

De vottene er så utrolig flotte! Og så mye flott du har laget, falt helt for grytelappene i domino strikk. Det er noe jeg har lyst til å lære meg :-)
Ha en flott uke!

Anonym sa...

Så utrlig flotte. Jeg har garn og mønster liggende her og venter på meg. Vet bare ikke når jeg skal få tid til å strikke dem. Men dine var kjempeflotte og en inspirasjon til å begynne på mine.

Kelsina sa...

Utrolig flotte votter! Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til sånt. Tror heller jeg prøver å strikke luen din. Den var veldig fin.

Anonym sa...

Nesten så jeg må begynne på et nytt par.. Har planer om å omgjøre oppskriften til barnestørrelse. Likte så godt fargene på dine...

Anonym sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min. De vottene ble utrolig flotte. Og hardangersømsduken din var nydelig. Har planer om å lære meg det, er begynt på en, men den blir visst aldri ferdig. Imponert over tålmodigheten din.