torsdag 8. november 2007

Puslerier med barna..

Fant ut at jeg trengte litt flere maskemarkører. Min datter på 4 år synes det var kjempegøy å tre på perler, og etterhvert kom gutten min på 6 år og ble ivrig han også...Så jeg fikk den kjedelige jobben med å montere på ringer/kroker, mens de gikk amok i perlene. Enkelte av markørene er kanskje litt "too much".. ;), men de er laget med stort engasjement, og barna har klart for seg hvem som har laget hvilke... Er de ikke flotte!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig! Dattern min på 3,5 skal bare perle kjeder hun.

Linn sa...

Så flotte perler og nydelig hardangersøm :) Ang de paradoxical vottene, så passer de hånden min veldig bra, jeg har normal dame størrelse på mine hender. Jeg strikker veldig stramt så har strikket vottene på pinne nr.3. :)

Monica Therese sa...

Så søte de var,det er klart at de har sin helt egen sjarm når det er barn som har laget de,kanskje spesielt når det er ens egne barn også =) Gleder meg til småen min er stor nok til å leke perler med meg..hehe..!!

Cloudberry sa...

Flotte maaskemarkører! De får helt klart sin egen sjarm når barna lager dem.
Lue mønsteret ditt er også flott!

Ha ei fin helg :)

Tea Kristin sa...

Så søte markørene var! Dette er første gang jeg er inne på bloggen din, og jeg er kjempeimponert og -inspirert! :) Så mye flott du har laget. Den lua du har laget oppskrift til er notert bak øret! ;)

Elisabeth sa...

Wow, masse pirk, men utrolig flotte da.
Morsomt med perler, også blir det så pent.

Anonym sa...

Så flinke unger du har. Kjempefine maskemarkører. Lurer på om jeg klarer å lure min unge til slikt.